Wat we doen

Wil je andere mensen ontmoeten?

Wil je nieuwe mensen ontmoeten om samen leuke dingen mee te ondernemen? Nieuwe dingen ervaren en je grenzen verleggen, maar weet je niet zo goed hoe?

Samen is leuker dan alleen. De Stuw gelooft in de kracht van mensen verbinden. Om je wereld te vergroten of om weer mee te doen.

De Stuw brengt inwoners van Hardenberg bij elkaar. We organiseren activiteiten waar je anderen kunt ontmoeten met dezelfde interesses of met wie je leuk kunt praten. Er is van alles mogelijk. Loop bijvoorbeeld eens binnen bij InBeeld of in één van de Buurtkamers voor koffie of (creatieve) activiteiten. Houd je van sporten? Kijk dan eens naar STARS. Er is altijd een weg om andere mensen te ontmoeten.

Buurtkamers
De Buurtkamer is een gezellige en goed toegankelijke ontmoetingsplek voor volwassenen en ouderen. Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig die als gastvrouw of gastheer het de gasten zo aangenaam mogelijk proberen te maken. Het activiteitenprogramma wordt mede bepaald door de gasten.

Klik hier voor de adressen van alle Buurtkamers in de gemeente Hardenberg.

Rouwverwerking
In samenwerking met De Kern maatschappelijke dienstverlening heeft De Stuw een Handboek Rouwverwerking gemaakt. Dit handboek is bedoeld om praktische zaken voor, rond en na het overlijden op een rij te zetten. Naast een informatief deel is er ook ruimte om persoonlijke gegevens en wensen in te vullen. De Stuw en De Kern bieden u dit handboek aan als steun in tijden van verdriet en rouw.

U kunt het Handboek Rouwverwerking hier downloaden.

Wil je andere mensen ontmoeten?
Mail naar: info@destuw.nl of bel tel. (0523) 267 478