Nieuws

Succesvolle Beursvloer Hardenberg 2024: 56 matches en 46 deelnemende lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties

De Beursvloer Hardenberg 2024 was weer een succes! Het concept, waarbij bedrijven in ruil voor een tegenprestatie werden gematcht met maatschappelijke organisaties, resulteerde in 56 succesvolle matches en bracht zo’n 46 deelnemers bijeen. Voorafgaand aan het event hadden de deelnemende partijen goed nagedacht over wat ze te bieden hadden en waar ze ondersteuning konden gebruiken. Op de Beursvloer zelf zorgden matchmakers ervoor dat de juiste connecties tot stand kwamen, dit resulterend in diverse win-win situaties. De sfeer was goed, met lokale bedrijven die bereid waren iets terug te doen voor hun gemeenschap. De Beursvloer liet zien hoe de lokale krachten gebundeld kunnen worden voor maatschappelijk welzijn.

Enkele reacties van deelnemers en organisatie:
"De Beursvloer Hardenberg gaat verder dan alleen zakendoen. Het is een podium waar lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties samenkomen, elkaar begrijpen en gezamenlijk bouwen aan een sterke gemeenschap," aldus Carmen Bouwkamp een van de organisatoren.

"Het sluiten van de matches met tastbare maatschappelijke waarde is een bevestiging van de kracht van lokale samenwerking. Het is hartverwarmend om te zien hoe betrokken onze ondernemers zijn,"

"Ik heb op de Beursvloer de perfecte match gevonden. Het voelt goed om bij te dragen aan onze lokale samenleving," zegt een van de deelnemers.

Met een totaal van 56 gesloten matches, waarbij de maatschappelijke waarde door een notaris werd vastgesteld, is de Beursvloer Hardenberg 2024 een duidelijk succes te noemen. Voor degenen die deze keer niet aanwezig waren, biedt de volgende editie ongetwijfeld nieuwe kansen om te verbinden en samen te werken.

Bezoek voor meer informatie over de Beursvloer www.beursvloer-hardenberg.nl.