Nieuws

Start Energie Klusteam Hardenberg

Het Energie Klusteam Hardenberg is vandaag officieel van start gegaan. Wethouder Werner Ten Kate sprak tijdens de bijeenkomst met het Klusteam. Onder meer de samenwerking met het het Energieloket en de Energiecoaches kwam tijdens de bijeenkomst ter sprake. Cees Naberman, manager Wonen bij Vechtdal Wonen, sprak over de hulp die het Klusteam al bij verschillende huurders heeft geboden.

Het Energie Klusteam brengt energiebesparende middelen aan in woningen waar bewoners dat zelf niet kunnen. Zoals tochtstrippen, radiatorfolie en kitranden. Deze hulp is gratis.

Je aanmelden of meer informatie?
Stuur dan een e-mail naar energieklus@destuw.nl of bel De Stuw, telefoonnummer 0523 267 478. Vermeld bij je aanmelding: naam, adres en telefoonnummer.

Het Energie Klusteam zoekt versterking❗
Wilt u mensen helpen en vindt u het leuk om kleine klussen in huis te doen? Misschien past het vrijwilligerswerk als klusser dan goed bij u. Bekijk de vrijwilligersvacature op: https://destuw.nl/energieklusteam/vacature-klusser

Samenwerking
Het Energie Klusteam Hardenberg is een samenwerking tussen De Stuw, Vechtdal Wonen, Gemeente Hardenberg, Energieloket Hardenberg en Fixbrigade Nederland.