Nieuws

Rondom Rouwcafé 19 maart: gevoelens bij rouw

Het Rondom Rouwcafé is een ontmoetingsplaats voor alle inwoners van de gemeente Hardenberg die een dierbare hebben verloren. Voor jong, oud, families, hulp- en dienstverleners. Ook mensen die weten dat ze iemand gaan verliezen in de nabije toekomst zijn van harte welkom.

Rondom Rouwcafé 19 maart 2024

Tijd:
19.30 – 21.00 uur (zaal open v.a. 19.15 uur)
Locatie:
Het Kronkelhok, Kronkelweg 2, 7776 PL Slagharen
Thema:
gevoelens bij rouw

Rouw wordt vaak de achterkant van de liefde genoemd. Een dierbare die overlijdt laat een grote leegte achter. Omgaan met verlies kost tijd en aandacht. Een dierbare nooit meer kunnen zien, spreken of gewoon even langs gaan is moeilijk te bevatten. Elk mens rouwt op zijn of haar eigen manier. Rouw kan grillig zijn. Het gaat met ups en downs en voor elk nieuw verlies kan rouw weer anders zijn. Er over praten of luisteren naar ervaringen van anderen kan soms helpen, steun en/of wat verlichting geven.

Contact of meer informatie

Om iedereen de mogelijk te bieden om deel te nemen, zal het Rondom Rouwcafé eens per 2 maanden plaatsvinden in een andere kern van de gemeente Hardenberg. Heeft u geen vervoer? Dat kan geregeld worden. Neem dan contact op met Athy Cremer, De Stuw 0523 - 267478. Voor vragen of meer informatie dan kunt u bellen met Lidia Hertogs of Ellen van den Berg, Maatschappelijk werk De Kern 0523 - 236050.