Nieuws

Rondom Rouwcafé

Rouw is de achterkant van de liefde.

Het Rondom Rouwcafé is een ontmoetingsplaats voor alle inwoners van de gemeente Hardenberg die een dierbare hebben verloren. Voor jong, oud, families, hulp- en dienstverleners. Ook mensen die weten dat ze iemand gaan verliezen in de nabije toekomst zijn van harte welkom.

Rouw wordt vaak de achterkant van de liefde genoemd. een dierbare die overlijdt laat een grote leegte achter. Omgaan met verlies kost tijd en aandacht. een dierbare nooit meer kunnen zien, spreken of gewoon even langs gaan is moeilijk te bevatten.

Elk mens rouwt op zijn of haar eigen manier. Rouw kan grillig zijn. Het gaat met ups en downs en voor elk nieuwe verlies kan rouw weer anders zijn. Er over praten of luisteren en naar ervaringen van anderen kan soms helpen, steun en/of wat verlichting geven.

Datum: dinsdag 21 april 2023
Tijd: 19.30 - 21.00 uur ( zaal open vanaf 19.15 uur)
Locatie: MFA De Krim, Beukenlaan 1b, 7782 RP De Krim
Thema: Inzicht in gevoelens d.m.v. MetaforenInzicht in gevoelens d.m.v. Metafore

Deelname is gratis. Om iedereen de mogelijkheid te bieden om deel te nemen, zal het Rondom Rouwcafé eens per 2 maanden plaatsvinden in een andere kern van de gemeente Hardenberg. Heeft u geen vervoer? Dat kan geregeld worden.
Neem contact op met Claudia Jansen via De Stuw, tel: 0523 267478.

Voor vragen of meer informatie kunt u bellen met: Lidia Hertogs of Ellen van den Berg van Maatschappelijk werk De Kern, tel. 0523 - 236090 of
Claudia Jansen van De Stuw, tel. 0523 - 267478.


.