Nieuws

Oogcafé in de gemeente Hardenberg

Het Oogcafé is voor toegankelijk voor iedereen met een visuele beperking. Ook voor familieleden, vrienden en kennissen zijn van harte welkom.

Een visuele beperking heeft ingrijpende gevolgen in het dagelijks leven. Dingen die vanzelfsprekend waren, kosten nu moeite of lukken niet meer. Denk bijvoorbeeld aan autorijden of mensen herkennen op straat.

Natuurlijk zijn er instanties die kunnen helpen hiermee te leren omgaan. Maar hoe prettig zou het zijn om ook eens te praten met mensen die hetzelfde meemaken als u?

Oogcafé gemeente Hardenberg- elke laatste vrijdag van de maand (met uitzondering van juli & augustus), te beginnen op vrijdag 28 oktober 2022, van 14.00 – 16.00 uur. Adres: Middenweg 3, Lutten

Wat is een Oogcafé
Een Oogcafé is een ontmoetingsplaats waar mensen met een visuele beperking ervaringen kunnen uitwisselen. Het zijn informele bijeenkomsten met regelmatig presentaties of verhalen van gastsprekers, onder het genot van een kop koffie, thee of een drankje.

Voor elkaar
De oogcafés zijn voor iedereen met een visuele beperking toegankelijk. Ook familie-leden, vrienden en kennissen zijn van harte welkom.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie over oogcafés:
·Kijk op www.oogvereniging.nl/oogcafe ·of neem contact op met Oogcafé gemeente Hardenberg: 0523-267478/ f.kalter@destuw.nl
Oogvereniging.nl | Ooglijn: 030-2945444 | ooglijn@oogvereniging.nl