Nieuws

Infohuis Hardenberg van start

Infohuis Hardenberg van start
Vanaf maandag 14 november gaat het Infohuis Hardenberg officieel van start. Het Infohuis is gevestigd in de Bibliotheek Hardenberg in het LOC+. Het Infohuis Hardenberg is dé plek in Hardenberg waar inwoners met al hun vragen terecht kunnen. Voor als ze even niet weten welke kant ze op moeten, of niet weten bij wie ze kunnen aankloppen voor hulp. Met vragen over bijvoorbeeld vrijwilligerswerk, sociale contacten, wonen of digitale aanvragen.

De afgelopen periode zijn er achter de schermen veel voorbereidingen getroffen om van start te kunnen gaan. Er is bijvoorbeeld een enthousiaste groep van 8 vrijwilligers die de inloopmomenten gaan draaien. Hiervoor hebben ze een opleiding gevolgd en hebben ze ook kennis gemaakt met veel maatschappelijke organisaties uit Hardenberg tijdens zogenaamde Speed dates.

Open dag Bibliotheek
De afgelopen 2 weken is er proefgedraaid en zijn de puntjes op de i gezet. Tijdens de open dag van de Bibliotheek op zaterdag 12 november is het Infohuis Hardenberg ook aanwezig. Iedereen is welkom om even langs te komen voor een praatje, kennis te maken met de vrijwilligers of natuurlijk met je vragen. Coördinator Henk Kok: “Na lange voorbereiding zijn we blij dan we van start kunnen. We hebben er zin en verwelkomen graag de inwoners van Hardenberg met al hun vragen in het Infohuis!”

Openingstijden en contact Het Infohuis is geopend op:
Maandag 10:00-12:00 uur
Woensdag 15:00-17:00 uur
Donderdag 18:00-20:00 uur

Het Infohuis Hardenberg is bereikbaar tijdens openingstijden via 0523- 208368 of via de mail info@infohuishardenberg.nl
Volg ook het Infohuis Hardenberg op Instagram en Facebook. Het Infohuis Hardenberg is een initiatief van de Samen Doen, Vechtdal Wonen, Bibliotheek Hardenberg en De Stuw.