Nieuws

Expeditie in de wijk Norden - Hazenbos

De Stuw op Expeditie in de wijk Norden-Hazenbos Voor de ‘Expeditie Samen voor je Buurt’ gaan de Sociaal Werkers van De Stuw de wijk Norden-Hazenbos in. Tijdens deze Expeditie gaan ze met buurtbewoners in gesprek over hoe het wonen in de wijk ervaren wordt. Ze gaan op zoek naar de talenten die de buurtbewoner kunnen en willen inzetten voor de buurt. Ze hopen dat hierdoor mooie initiatieven en activiteiten ontstaan voor de buurt Norden-Hazenbos zodat de sociale samenhang in de wijk nog meer wordt verbeterd. De Sociaal Werkers komen langs in de wijk in de periode van 5 september t/m 24 september. Omdat ze niet iedereen aan de deur kunnen spreken organiseren ze een viertal leuke activiteiten voor kinderen én volwassen waar ze graag met de buurtbewoners in gesprek komen. Deelname aan de activiteiten is gratis.

Workshop Afrikaans hapje maken Woensdag 7 september wordt de workshop gegeven om 9:30 tot 12:00 uur in het wijkgebouw Norden Hazenbos Gezellige, leerzame en lekkere workshop voor vrouwen. Tijdens de workshop leer je lekkere Afrikaanse hapjes maken. In de middag kunnen buurtbewoners deze hapjes proeven bij de Buurtmiddag aan de Zonnelaan. Wil je meedoen? Geef je dan op via OD@destuw.nl of 0523-267478.

Buurtmiddagen aan de Zonnelaan en op het Blokkenplein
woensdag 7 september -14:00 – 16:00 uur aan de Zonnelaan

woensdag 14 september - 14:00 – 16:00 uur bij het Blokkenplein
Gezellige en sportieve Buurtmiddag aan de Zonnelaan. Voor de kinderen en jongeren zijn er een aantal leuke activiteiten zoals een springkussen en pannakooi. Voor de volwassenen is koffie en thee aanwezig en kun je de lekkere hapjes van de workshop in het wijkgebouw proeven. Tijdens de Buurtmiddagen zijn Vechtdal Wonen, de Politie en Samen Doen en Energiecoaches van De Stuw ook aanwezig. Zij maken graag met jullie kennis.

Buurtlunch op het Blokkenplein - woensdag 14 september - 12:30 tot 14:00 uur Op het Blokkenplein is er een gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens een buurtlunch. Ouders van de scholen: De Vlinder, De Expeditie, Ds. G. Doekes en vrijwilligers brengen lekkere lunchhapjes mee. Wil je meedoen dan moet je je opgeven voor 9 september 2022, dat kan via OD@destuw.nl of 0523-267478.

Op woensdagavond 12 oktober om 19:30 uur worden de resultaten van de Expeditie tijdens de Kick Off gepresenteerd in het wijkgebouw Norden-Hazenbos. Alle bewoners zijn van harte welkom!

Mocht je ons in deze periode niet gesproken hebben en wil je toch contact neem dan contact op met Sociaal Werker Ruben Drost via r.drost@destuw.nl of 06-33703749.