Nieuws

De Hoofdzaak keert terug naar Makelij in Dedemsvaart

Na een korte locatiewissel zal De Hoofdzaak Dedemsvaart vanaf woensdag 17 januari weer aanwezig zijn bij de Makelij in Dedemsvaart, op hun prachtige nieuwe locatie aan De Wisseling. De afgelopen periode werd De Hoofdzaak gastvrij ontvangen bij Van Dedem Marke, waar het ook goed vertoeven was.

Koffie en activiteiten
Bij De Makelij is een speciale tafel ingericht voor deelnemers van De Hoofdzaak, waar zij samen kunnen zitten en een kopje koffie kunnen drinken. Bovendien biedt De Hoofdzaak weer verschillende activiteiten aan, zodat de deelnemers de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan iets dat bij hen past - van creatieve bezigheden tot informatieve sessies, er is voor ieder wat wils.

Iedereen is welkom
De Hoofdzaak nodigt iedereen uit om langs te komen op woensdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur. Of het nu is voor een kopje koffie, het deelnemen aan activiteiten, of om vragen te stellen, iedereen is van harte welkom! De Hoofdzaak is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met beginnende geheugenproblemen én hun naasten. Iedereen mag binnenlopen voor ontmoeting, een activiteit, informatie of een kop koffie.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar www.destuw.nl.
Bij vragen is Menja Pullen beschikbaar voor contact. Tel: 06-38703013
E-mail: m.pullen@destuw.nl