Nieuws

Sluit aan bij de Digitale Buurtkamer

We leven op dit moment in een tijd waarin het coronavirus ons in de greep houdt. Het is niet zo vanzelfsprekend meer om mensen te ontmoeten of buitenshuis leuke activiteiten te ondernemen. Vanuit De Stuw hebben wij de Digitale Buurtkamer ontwikkelt! Dit is een gezellige plek voor alle inwoners van de gemeente Hardenberg. Eigenlijk lijkt de Digitale Buurtkamer wel een beetje op de reguliere Buurtkamer, maar het is toch net anders!

In de Digitale Buurtkamer worden leuke wisselende activiteiten aangeboden. Het activiteitenprogramma wordt mede bepaald door de bezoekers. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten zoals: - Een bingo - Pubquiz - Spelletjesochtend - En nog veel meer... Iedere woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur hebben we een activiteit die wekelijks varieert en jij bent hiervoor van harte uitgenodigd!

De Digitale Buurtkamer is ontstaan middels een samenwerking tussen De Stuw en de Bibliotheek. Ben je niet zo digitaal vaardig maar wil je wel meedoen aan de Digitale Buurtkamer? Dan kunnen de vrijwilligers van de Bibliotheek je daarbij helpen. Je kunt gebruik hiervan bij ons aangeven. Je kan je opgeven voor de Digitale Buurtkamer via het mailadres: goedvoorelkaar@destuw.nl of bij Marjolein Oldenhuis via: 06-13645741. De rest wijst zich vanzelf. Kortom: Voor wie: voor alle (volwassen) inwoners van de gemeente Hardenberg
Wat: een digitale ontmoetingsplek waar activiteiten plaatsvinden
Waar: digitaal
Hoe: via je computer, laptop, tablet of smartphone