Nieuws

Schuif jij ook aan tijdens het Sociaal Diner?

Donderdag 3 oktober van 17.00 uur – 20.00 uur vindt voor het vierde jaar op rij het Sociaal Diner plaats in MFC De Baron.

De basis voor het Sociaal Diner, welke plaatsvindt in de Week van de Ontmoeting, blijft hetzelfde; een waardevolle ontmoeting met andere inwoners voor hen die daar behoefte aan hebben onder het genot van een lekker hapje eten en fijne achtergrondmuziek.

Anders dan voorgaande jaren zal er dit jaar een tafelschikking plaatsvinden. Dit houdt in dat wanneer je je aanmeldt het op voorhand nog niet duidelijk is naast wie je komt te zitten. We hopen hiermee dat er nieuwe waardevolle contacten ontstaan tussen inwoners die eventueel een vervolg kunnen krijgen na het Sociaal Diner.

Kaartjes à € 3,00 kunnen vooraf gekocht en afgehaald worden bij drukkerij ’t Drukpunt in de Baron. Het Drukpunt is iedere maandag t/m donderdag geopend van 9.00 uur -12.00 uur en van 13.30 uur tot 16.00 uur.

Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus wees er snel bij. Vol is vol!

Mochten er nog vragen zijn, kunt u bellen met de Stuw en vragen naar Marlon Ruben 0523-267478 of mailen naar m.ruben@destuw.nl