Nieuws

Rondom Rouwcafé 30 januari

Het Rondom Rouwcafé is een ontmoetingsplaats voor alle inwoners van de gemeente Hardenberg die een dierbare hebben verloren. Voor jong, oud, families, hulp- en dienstverleners. Ook mensen die weten dat ze iemand gaan verliezen in de nabije toekomst zijn van harte welkom.

Rondom Rouwcafé 30 januari 2024
Tijd: 19.30 – 21.00 uur (zaal open v.a. 19.15 uur)
Locatie: MFA De Beuk, Beukenlaan 1b, 7782 RP DeKrim
Thema: Creatieve werkvorm 'helend hart'
Aanmelden is wenselijk, niet verplicht Opgeven kan via: el.vandenberg@stdekern.nl

Rouw wordt vaak de achterkant van de liefde genoemd. Een dierbare die overlijdt laat een grote leegte achter. Omgaan met verlies kost tijd en aandacht. Een dierbare nooit meer kunnen zien, spreken of gewoon even langs gaan is moeilijk te bevatten. Elk mens rouwt op zijn of haar eigen manier. Rouw kan grillig zijn. Het gaat met ups en downs en voor elk nieuw verlies kan rouw weer anders zijn. Er over praten of luisteren naar ervaringen van anderen kan soms helpen, steun en/of wat verlichting geven.

Belangstellenden uit de gehele gemeente Hardenberg zijn altijd welkom.
De volgende bijeenkomsten zijn op (allemaal in de avond vanaf 19:30 uur-21:00 uur):

19 maart 2024
Thema: gevoelens bij rouw
Locatie: Het Kronkelhonk, Slagharen

Deelname is gratis


Contact of meer informatie
Om iedereen de mogelijk te bieden om deel te nemen, zal het Rondom Rouwcafé eens per 2 maanden plaatsvinden in een andere kern van de gemeente Hardenberg. Heeft u geen vervoer? Dat kan geregeld worden. Neem dan contact op met Athy Cremer, De Stuw 0523 - 267478. Voor vragen of meer informatie dan kunt u bellen met Lidia Hertogs of Ellen van den Berg, Maatschappelijk werk De Kern 0523 - 236050.