Nieuws

Overijsselse vrijwilligersprijs 2022

Ook dit jaar wil het Servicepunt Vrijwilligers vrijwilligers en vrijwilligersorganisatie in de gemeente Hardenberg in het zonnetje zetten. Vrijwillige inzet is onmisbaar en wordt enorm gewaardeerd.
Inwoners kunnen een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een vrijwilligersinitiatief aanmelden voor deze prijs. De drie winnaars ontvangen dit najaar uit handen van een provinciaal statenlid de Overijsselse Vrijwilligersprijs.

Meld vóór 13 september a.s. een vrijwilliger, een vrijwilligersorganisatie, een initiatief of een vrijwilligersproject bij ons aan. Dat kan die ene vrijwilligers zijn die zich al jaren onmisbaar maakt. Of een groep vrijwilligers die voor de buurt het verschil heeft gemaakt. Of een vereniging of organisatie die tijdens de coronacrisis op vrijwillige basis veel voor anderen heeft betekend.

Wie je kiest is helemaal vrij, er zijn geen criteria vastgelegd. Wél ontvangen we graag informatie over wie de vrijwilliger of het initiatief is en wat de inzet is geweest. Kortom, waarom jullie vinden dat deze persoon of initiatief waardering verdient en in aanmerking komt voor de Overijsselse Vrijwilligers Prijs.

Graag de inzending inclusief onderbouwing voor 13 september a.s. sturen naaservicepuntvrijwilligers@destuw.nl

Voor meer informatie bel naar telefoonnummer 0523 267478 of stuur een mail naar servicepuntvrijwilligers@destuw.nl