Nieuws

Nieuwsbrief Servicepunt Vrijwilligers

Durf te Doen Festival van 4 tot 8 oktober!
Heb jij een goed idee maar weet je niet hoe je het van de grond krijgt? Kom dan naar het Durf te Doen Festival. Neem deel aan workshops over crowdfunding, flyers schrijven, vrijwilligers verbinden en nog veel meer !
Laat je praktische kennis en kunde bijspijkeren, ga netwerken en zoek fondsen passend bij jou plan. Even sparren met onze 4D-makelaars kan natuurlijk ook. Er zijn workshops in verschillende regio's in Overijssel. Op de vrijdagmiddag sluiten we centraal af in Luttenberg voor een extra energieboost.
Aanmelden kan via: www.stimuland.nl/4d/
Graag tot dan!

Inspiratiebijeenkomst
Ben jij op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor jouw organisatie, stichting of vereniging?
Iemand die je kan helpen met social media of een fonds aanschrijven? Iemand die eens mee denkt voor een activiteit in de buurt?

Deze inspiratiebijeenkomst gaat het Servicepunt Vrijwilligers en de Hardenbergse Uitdaging jullie verder helpen met tips en tricks voor het werven van vrijwilligers. In een korte workshop van ca. 45 minuten nemen we jullie mee op: "expeditie nieuwe gezichten". Tijdens de 2e ronde helepe we elkaar verder met vragen die er leven: onder het moot van durf te vragen.

'De kennis van de één, is de oplossing voor de ander !'
Woensdag 20 oktober 2021 om 19.00 uur.
Opgeven via: servicepuntvrijwilligers@destuw.nl

Pagina's in de Toren
Sinds een paar weken heeft het Servicepunt Vrijwilligers één keer in de twee weken een pagina die opgevuld mag worden in de Toren.
Dit kunnen agendapunten zijn, artikelen rondom een workshop /thema, aandacht voor vrijwilligersvacatures etc. Mocht je iets vanuit de organisatie graag willen promoten in de Toren? Laat het ons weten! Mail naar:servicepuntvrijwilligers@destuw.nl

Aanbod van de Hardenbergse Uitdaging
Welke vereniging/stichting kunnen we blij maken met een loopband en/ of crosstrainer? Belangstelling? Mail naarcontact@hardenbergseuitdaging.nl