Nieuws

Het jongerenwerk van De Stuw gaat een jongerencentrum beginnen!

Het jongerenwerk van De Stuw gaat een jongerencentrum beginnen!

We zijn erg blij dat er een plek gaat komen waar jongeren droog zitten en terecht kunnen als ze een vraag hebben. In het voormalige pand van Ojeecee aan de Gramsbergerstraat 52a, gaat De Stuw met behulp van jongeren een jongerencentrum realiseren. De jongerenwerkers van De Stuw gaan dit begeleiden en financieren. Op 1 januari krijgen we de sleutel.

Het jongerencentrum moet een veilige en sfeervolle plek zijn waar jongeren zich thuis voelen. Jongeren willen er graag naartoe gaan om elkaar te ontmoeten. Een beschermde omgeving waar jongeren zichzelf kunnen zijn, uitdagen en ontdekken. Het is vooral een plek voor en door jongeren. Het ontmoeten staat voorop, en de jongeren zullen zelf actief mee gaan doen met het organiseren van activiteiten. De jongerenwerkers van De Stuw begeleiden hen daarbij.

We moeten nog wel aan de slag in het pand. Het heeft namelijk 10 jaar leeggestaan. Op 1 januari krijgen we de sleutel en beginnen we met klussen. Dat gaan we natuurlijk samen met de jongeren doen. In het voorjaar van 2021 organiseren we een officiële opening, mits de dan geldende coronamaatregelen dit toelaten.

Heb je vragen of wil je iets kwijt, neem dan gerust contact met ons op. Wil je als vrijwilliger helpen klussen of iets anders betekenen binnen het jongerencentrum? Laat het ons weten!

Je kunt contact opnemen met
Emmelie Luiken: e.luiken@destuw.nl - 06 53 28 61 72
Kelly van Ginkel: k.v.ginkel@destuw.nl - 06 36 14 03 62
Luke Antonissen: l.antonissen@destuw.nl – 06 18 77 40 58