Nieuws

Geen extra activiteiten Buurtkamer Hardenberg in augustus 2019

Elke maand organiseert de Buurtkamer Hardenberg naast de wekelijkse activiteiten, zoals de handwerkochtend, de klussoos en het internetcafé, extra activiteiten.

In augustus vinden er geen extra activiteiten plaats

De Buurtkamer is elke werkdag en zaterdag- en zondagmiddag geopend als inlooppunt, behalve de woensdagochtend en donderdag de hele dag. Op dinsdagmiddag is de Buurtkamer open van 13.30 uur tot 15.30 uur. Kom gerust eens langs voor meer informatie of een kopje koffie. In augustus zijn er geen extra activiteiten.

Eetcafé de Buurt
In augustus kan op de volgende data worden meegegeten in het eetcafé: 20 augustus en 27 augustus. Het Eetcafé is gesloten op 6 en 13 augustus. Opgeven kan via 06-18665938. Menu’s om mee te nemen liggen in de Buurtkamer. Vol=Vol.

Aangepaste openingstijden augustus
I.v.m. de vakantieperiode zijn de ochtenden, behalve de dinsdagochtend, in juli en augustus gesloten. Ook is het internetcafé in de maanden juli en augustus gesloten.

Vanaf 1 juli is de Buurtkamer voortaan ook gesloten op de donderdagmiddag.

In de week van 5 tot en met 11 augustus is de buurtkamer de gehele week gesloten, ook de dinsdagochtend!

Meer informatie
Neem voor meer informatie over de activiteiten contact op met de Buurtkamer via 0523 – 267478 of loop even binnen.
Het adres van de Buurtkamer is Burgemeester Bramerstraat 92 in Hardenberg. Wil je meehelpen als vrijwilliger in de Buurtkamer of het Eetcafé? Neem dan contact op met De Stuw via 0523-267478 of stuur een e-mail naar m.jansen@destuw.nl.