Nieuws

Extra activiteiten in de Buurtkamer Hardenberg

Elke maand organiseert de Buurtkamer Hardenberg naast de wekelijkse activiteiten, zoals de handwerkochtend, de klussoos en het internetcafé, extra activiteiten.

In december zijn er ook weer leuke extra activiteiten.

De Buurtkamer is elke werkdag en zaterdag- en zondagmiddag geopend als inlooppunt, behalve de woensdag- en donderdagochtend. Op dinsdagmiddag is de buurtkamer open van 13.30 uur tot 15.30 uur. Kom gerust eens langs voor meer informatie of een kopje koffie. In april zijn er de volgende extra activiteiten.

Kerst bingo
Op donderdag 6 december is er een kerstbingo middag. Aanvang 14.30 uur. Voor deze activiteit wordt een eigen bijdrage gevraagd, inclusief koffie/thee. Van tevoren opgeven.

Samen Doen team
Maandag 17 december is het Samen Doen Team aanwezig voor vragen van 14.00- 15.00 uur.

Kerststukjes maken
Op donderdag 20 december kunt u een kerststukje maken. Aanvang 14.15 uur. Voor deze activiteit wordt een eigen bijdrage gevraagd. Van tevoren opgeven.

Kerstdiner
Op woensdagmiddag 26 december, 2e Kerstdag, kunt u genieten van een heerlijke kerstmaaltijd in de buurtkamer. Aanvang 13.00 uur. Een eigen bijdrage wordt gevraagd. Van tevoren opgeven.

Eetcafé de Buurt
In december kan op de volgende data worden meegegeten in het Eetcafé: 4 dec., 11 dec. en 18 dec. Op 1e kerstdag is het Eetcafé gesloten. Opgeven kan via 06-18665938 of de opgavelijst in de Buurtkamer. Menu’s om mee te nemen liggen in de Buurtkamer.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over de activiteiten kunt u contact opnemen met de Buurtkamer via 0523 – 271690, of loop even binnen. Het adres van de Buurtkamer is Burg. Bramerstraat 92 in Hardenberg. Wil je meehelpen als vrijwilliger in de Buurtkamer of het Eetcafé? Neem dan contact op met De Stuw via 0523-267478 of stuur een e-mail naar m.jansen@destuw.nl.