Nieuws

Extra activiteiten Buurtkamer Hardenberg in juli 2019

Elke maand organiseert de Buurtkamer Hardenberg naast de wekelijkse activiteiten, zoals de handwerkochtend, de klussoos en het internetcafé, extra activiteiten.

In juli zijn er ook weer leuke activiteiten.

De Buurtkamer is elke werkdag en zaterdag- en zondagmiddag geopend als inlooppunt, behalve de woensdagochtend en donderdag. Op dinsdagmiddag is de Buurtkamer open van 13.30 uur tot 15.30 uur. Kom gerust eens langs voor meer informatie of een kopje koffie.

In juli zijn er de volgende extra activiteiten.

Bingo
Op donderdag 4 juli is er een Bingomiddag. Aanvang 14.30 uur. Voor deze activiteit wordt een eigen bijdrage gevraagd, inclusief koffie/thee. Van tevoren opgeven.

Eetcafé de Buurt
In juli kan op de volgende data worden meegegeten in het eetcafé: 2 juli, 9 juli, 16 juli, 23 juli en 30 juli. Opgeven kan via 06-18665938. Menu’s om mee te nemen liggen in de Buurtkamer. Vol=Vol.

Aangepaste openingstijden juli en augustus
I.v.m. de vakantieperiode zijn de ochtenden, behalve de dinsdagochtend, in juli en augustus gesloten. Ook het internetcafé is in de maanden juli en augustus gesloten.

Vanaf 1 juli zal de Buurtkamer voortaan ook gesloten zijn op de donderdagmiddag.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over de activiteiten contact op met de Buurtkamer via 0523 – 267478 of loop even binnen. Het adres van de Buurtkamer is Burgemeester Bramerstraat 92 in Hardenberg. Wil je meehelpen als vrijwilliger in de Buurtkamer of het eetcafé? Neem dan contact op met De Stuw via 0523-267478 of stuur een e-mail naar m.jansen@destuw.nl.