Nieuws

Energie besparen door een spel te spelen

Gezinnen besparen energie én geld met Junior Energiecoach: een superleuk spel!

Welke apparaten slurpen de meeste stroom? Hoeveel lampen branden er in jouw huis? Doe met je gezin mee aan Junior Energiecoach: een spel met leerzame uitdagingen, puzzels, experimenten en winacties. Zo ontdek je waar jullie energie kunnen besparen. Wedden dat ook jij straks zegt: ‘Met energie kun je lachen!’?

Met een tv-held op lampenjacht en stekkerexpeditie
Vijf weken lang, 15-30 minuten per week, gaat tv-held Varkentje Rund in de rol van Junior Energiecoach met jouw gezin op ontdekkingsreis. Elke week een nieuw filmpje, met een nieuwe challenge. Wie durft mee op lampenjacht of stekkerexpeditie? Kinderen worden zo echte Junior Energiecoaches. Net als Varkentje Rund.

Gratis meedoen
Junior Energiecoach is voor gezinnen met kinderen van ongeveer 7 tot 12 jaar. In de gemeente Hardenberg kunnen 50 gezinnen meedoen. Het leuke is: deelname is gratis! Het spel start op 8 oktober.

Aanmelden, of meer informatie? Kijk op www.juniorenergiecoach.nl. Inschrijven kan tot en met 3 oktober. Dus wees er op tijd bij en schrijf je in! Voor een schoner milieu en een vollere portemonnee; wij doen mee! Meer weten? Kijk op www.juniorenergiecoach.nl.