Nieuws

De Buurtkamer Hardenberg weer beperkt open !!

In augustus zal de Buurtkamer beperkt open zijn! Niet alleen vanwege corona maar ook vanwege de vakantieperiode. Vanaf maandag 10 augustus zal de Buurtkamer ook in de ochtenduren gesloten zijn, behalve handwerken op de dinsdagochtend. Dit zal gewoon plaatsvinden. Folders liggen klaar voor de deur en de aangepaste tijden vindt u ook aangeplakt op het raam van de Buurtkamer. Wat blijft is: De anderhalve meter!

Wat kan wel?
Kom binnen om een praatje te maken en drink daar een lekker kopje koffie bij.
Bij de deur wel eerst uw handen desinfecteren en vragen beantwoorden. Bent u verkouden, dan gaat u weer naar huis.
Bent u de negende gast, dan kunt u op dat moment niet terecht en komt u het volgende tijdstip.

Internetcafé, sjoelen en OV spreekuur.
Het internetcafé, op maandag en vrijdag en spreekuur Openbaar Vervoer op dinsdag en sjoelen op de maandag zullen in september weer opgestart worden.

Eetcafé
Eetcafé de Buurt start ook per 1 september. Ook hier kunnen maximaal 8 gasten tegelijk terecht. Het eetcafé gaat koken op dinsdagmiddag en donderdag middag. Er zal 3x hetzelfde menu worden gekookt zodat alle gasten in een tijdsbestek van anderhalve week kunnen komen eten. Voor het eetcafé dient u zich wel op te geven via het gebruikelijke telefoonnummer: 0618665938. Via de telefoon zullen u ook de relevante vragen worden gesteld. Zo ook bij aanvang voor de deur.

Bingo
Er wordt nagedacht over een manier om toch in september een bingo te kunnen organiseren.

Programma, openingstijden zijn bij de ingang en op de voorruit van de Buurtkamer aangeplakt!
Bij de voordeur liggen folders met het programma en openingstijden.Tevens kunt u informatie vinden via de website van De Stuw: www.destuw.nl

Meer informatie
Neem voor meer informatie over de activiteiten contact op met de Stuw via 0523 – 267478 of loop even binnen. Het adres van de Buurtkamer is Burgemeester Bramerstraat 92 in Hardenberg. Wil je meehelpen als vrijwilliger in de Buurtkamer of het Eetcafé? Neem dan contact op met De Stuw via 0523-267478 of stuur een e-mail naar m.jansen@destuw.nl.