Nieuws

Buurtkamer Hardenberg in september 2020

Per 1 september zal de Buurtkamer weer open zijn op de gebruikelijke tijden. Vanwege corona worden en zijn er wel de nodige maatregelen getroffen. Volgt u de aanwijzingen van de vrijwilligers op! Denk aan de anderhalve meter! Folders liggen klaar bij de deur. De openingstijden en folder vindt u ook aangeplakt op het raam van de Buurtkamer. Kom binnen om een praatje te maken en drink daar een lekker kopje koffie bij. Bij de deur wel eerst uw handen desinfecteren en vragen beantwoorden.Bent u verkouden, dan gaat u weer naar huis.

Internetcafé, sjoelen, creatief met hout en OV-spreekuur.
Het internetcafé, op maandag en vrijdag en sjoelen/schilderen op de maandag zullen in september weer opgestart worden. Creatief met hout start ook weer op de woensdagochtend. Het OV-spreekuur start in oktober.

Eetcafé
Eetcafé de Buurt start ook per 1 september. Hier kunnen maximaal 16 gasten tegelijk terecht. Het Eetcafé gaat in september koken op de dinsdag. Mochten meer gasten zich melden, dan wordt overwogen in oktober 2x per week te gaan koken.

Aanmelden is nu een verplichting! Opgeven via het gebruikelijke telefoonnummer: 0618665938. Via de telefoon en bij de deur zullen u de relevante vragen worden gesteld.

Bingo
Mogelijk kan er in oktober weer een bingo met aanpassingen georganiseerd worden.

Programma, openingstijden zijn bij de ingang en op de voorruit van de buurtkamer aangeplakt! Voor de voordeur kunt u een folder afhalen met programma en openingstijden. Tevens kunt u informatie vinden via de website van De Stuw: www.destuw.nl

Meer informatie
Neem voor meer informatie over de activiteiten contact op met de Stuw via 0523 – 267478 of loop even binnen. Het adres van de Buurtkamer is Burgemeester Bramerstraat 92 in Hardenberg. Wil je meehelpen als vrijwilliger in de Buurtkamer of het eetcafé? Neem dan contact op met De Stuw via 0523-267478 of stuur een e-mail naar m.jansen@destuw.nl.