Nieuws

Buurtkamer Hardenberg in juli 2020

Per 1 juli opent de Buurtkamer weer haar deuren. In verband met de coronamaatregelen is het programma tijdelijk aangepast. De beperkte ruimte maakt dat er per tijdstip maximaal acht gasten en twee vrijwilligers in de ruimte terecht kunnen. Tevens kunnen niet alle activiteiten plaatsvinden zoals gasten gewend waren.

Wat kan wel?
Kom binnen om een praatje te kunnen maken en drink daar een lekker kopje koffie bij. Bij de deur wel eerst uw handen desinfecteren en vragen beantwoorden. Bent u verkouden, dan gaat u weer naar huis. Bent u de negende gast, dan kunt u op dat moment niet terecht en komt u het volgende tijdstip.

U kunt de komende tijd wel handwerken. Om zoveel mogelijk gasten de gelegenheid te bieden, kan er op dinsdagochtend maar ook op donderdagochtend gehandwerkt worden.Op vrijdagochtend kunt u terecht bij Sarah met uw naaiwerk.

Internetcafé en OV spreekuur.
Het internetcafé, op maandag- en vrijdagochtend en spreekuur openbaar vervoer op dinsdag starten in september.

Eetcafé
Eetcafé de Buurt start ook per 1 september. Ook hier kunnen maximaal 8 gasten tegelijk terecht. Het Eetcafé gaat koken op dinsdagmiddag en donderdagmiddag. Er zal 3x hetzelfde menu worden gekookt zodat alle gasten in een tijdsbestek van anderhalve week kunnen komen eten. Voor het Eetcafé dient u zich wel op te geven via het gebruikelijke telefoonnummer: 0618665938. Via de telefoon zullen u ook de relevante vragen worden gesteld. En dit gebeurt ook bij aanvang bij de deur.

Bingo
Bingo kan voorlopig niet plaatsvinden.

Programma en openingstijden
Programma en de openingstijden zijn bij de ingang en op de voorruit van de Buurtkamer geplakt! Bij de voordeur van de Buurtkamer kunt u een folder afhalen met programma en openingstijden. Tevens kunt u informatie vinden via de website van De Stuw: www.destuw.nl.
Voor de aangepaste openingstijden klik hier

Meer informatie
Neem voor meer informatie over de activiteiten contact op met de Stuw via 0523 – 267478 of loop even binnen. Het adres van de Buurtkamer is Burgemeester Bramerstraat 92 in Hardenberg. Wil je meehelpen als vrijwilliger in de Buurtkamer of het eetcafé? Neem dan contact op met De Stuw via 0523-267478 of stuur een e-mail naar m.jansen@destuw.nl.