Nieuws

Beursvloer 2022: Ondernemen met gesloten beurs !!

Op woensdag 15 juni 2022 vindt de 6e Beursvloer plaats van 18.00 – 21.00 uur in RUIM, Nijverheidsstraat 7 in Hardenberg. Op deze maatschappelijke beursvloer komen vraag en aanbod van mensen en middelen op een leuke en constructieve manier bij elkaar.

De Beursvloer is een gezamenlijk initiatief van De Stuw, de Hardenbergse Uitdaging en de gemeente Hardenberg. Op de beursvloer worden bedrijven die graag iets willen betekenen voor de Hardenbergse samenleving gekoppeld aan verenigingen of stichtingen met een hulpvraag. Dit kan gaan om expertise, materialen, faciliteiten of mankracht. De vereniging of stichting levert op haar beurt een creatieve, ludiek of gezellige tegenprestatie. Zo ontstaat er een match waar beide partijen baat bij hebben.

Beproefd concept
De voorgaande edities waren allemaal erg succesvol. In 2020 werden tijdens de Hardenbergse Beursvloer in korte tijd veel maatschappelijke vragen opgelost. Er werden 75 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van ruim 92 duizend euro.

Programma
De Hardenbergse Beursvloer 2022 begint op 15 juni met een diner, waar de eerste contacten al kunnen worden gelegd. Als de gong klinkt, gaat de Beursvloer 2022 van start. De deelnemers hebben een uur de tijd om hun match te realiseren. Aan het einde van de avond zal er ook een prijs worden verloot. In een ongedwongen sfeer worden de matches gerealiseerd. Dit wordt door de notaris nog eens bekrachtigt.

Aanmelden
Verenigingen, stichtingen en bedrijven uit de hele gemeente Hardenberg kunnen zich opgeven en deelnemen. Deelname is gratis. Voor meer informatie en opgave kan je mailen naar r.everts@destuw.nl of
bel naar: 06-28568161.

De Beursvloer Hardenberg heeft ook een eigen website: Beursvloer Hardenberg 2022