Nieuws

Activiteiten en corona-virus

16 maart 2020 - Maatregelen De Stuw

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet 15 maart bekend gemaakt om alsnog de scholen en de kinderopvang te sluiten. Ook horecagelegenheden en sportclubs moeten de deuren sluiten. Er is een periode genoemd tot 28 april 2020.

Dit betekent dat ook De Stuw in deze periode alle welzijnsactiviteiten waar mensen fysiek samen komen annuleert:

  • Buurtkamers - Vrijdag 13 maart hebben wij gecommuniceerd dat alle buurtkamers in de gemeente Hardenberg sluiten. Tot 28 april a.s. . De vrijwilligers zijn hiervan op de hoogte gebracht.
  • Stars - Alle groepen van Stuw Aangepaste Recreatie en Sport (Stars) stoppen ook per direct. De deelnemers en vrijwilligers worden hierover geïnformeerd.
  • Jongerenwerk- De eerste activiteiten voor jongeren zijn al afgezegd. Vanaf nu stoppen we ook met alle ontmoetingsactiviteiten voor jongeren. De jongerenwerkers zijn wel te bereiken via app/social media
  • Overige- Ook alle andere activiteiten waarbij fysiek samenzijn aan de orde is, zijn gestopt.

Heeft u afspraken met medewerkers van De Stuw? Dan wordt er van te voren met u contact opgenomen om samen te kijken of de afspraak bijvoorbeeld telefonisch kan plaatsvinden. Is uw telefoonnummer niet bij ons bekend, dan vragen we u dringend om contact met ons op nemen.

Onze medewerkers blijven gewoon bereikbaar. Zij werken telefonisch, digitaal, of op een andere wijze, zodat wij u zoveel mogelijk veilig kunnen blijven ondersteunen. Wij blijven telefonisch en via de mail bereikbaar via 0523 – 26 74 78 of info@destuw.nl.